Utvecklingsväg    

Utveckling är möjligt

Espresso House är ett jättebra ställe att växa på, det finns många exempel som bevisar det.

Filosofin att tro på människor och deras förmåga att utvecklas är djupt rotad på Espresso House. Läs mer här nedan!

Progress is possible

Espresso House börjar med dig

Simon

District Manager, Norge

"Jag har växt som människa mycket tack vare Espresso House. Jag har misslyckats, lärt mig, jag har växt och har alltid blivit väl omhändertagen längs vägen. Jag var som ett frö när jag började, och idag är jag en kaffeplanta!"

District Manager, Norway

Wokeli

Coffee Shop Manager, Tyskland

"Jag råkade komma i kontakt med Espresso House via en kompis. Möjligheterna att avancera inom företaget övertygade mig direkt. Idag är jag stolt över att vara Coffee Shop Manager med ett toppenteam vid min sida."

Coffee Shop Manager, Germany

Julie

Baristacoach, Danmark

"Min historia på Espresso House började för 8 år sedan och idag jobbar jag som Baristacoach. Jag älskar hur vi jobbar med människor och att man alltid kan utvecklas och få nya utmaningar inom företaget. Det har fått mig att förstå att livet kanske inte alltid tar mig dit jag trodde. Jag är fortfarande på väg inom mitt första jobb, och jag älskar det!"

Barista Coach, Denmark

Ledarskapsträning

Efter ledarskapsträningen finns det många möjligheter att ta ledarrollen på olika sätt. Antingen som Skiftledare eller som Coffee Shop Manager för en Coffee Shop eller som District Manager för ett helt distrikt av Coffee Shops. Du får också möjlighet att utvecklas inom matberedning och många andra funktioner och specialistroller inom våra servicekontor. Slutligen, det viktigaste när vi letar efter personer till våra team, är att hitta rätt person med rätt attityd och driv.

Sök nu!

Välkommen till familjen på Espresso House!