Bra för dig – och bra för alla.

Om du varit hos oss nån gång, så har du kanske märkt att vi har väldigt mycket goda saker på menyn. Vårt löfte till dig är hög kvalitet på ett hållbart sätt. För att kunna hålla det, så jobbar vi bara med leverantörer som vi kan lita på. Det är människor som är passionerade (precis som vi) som hjälper oss att laga all den goda maten. Hjärtat i alla våra mumsiga bakverk och bröd som vi serverar, är människorna som bakat det i vårt bageri i Malmö.

Foccaccia and latte
Deluxe bagel
Foccaccias

100% gott

50% växtbaserat

Vi tror på att göra goda saker, och för oss så kommer smaken alltid först. Är det inte gott, finns det inte på menyn, så enkelt är det. Valfrihet är en annan sak som är viktigt för oss. Men för att val ska kunna göras, så måste det finnas alternativ. Vi vill att dessa alternativ ska vara bra för både dig och miljön. Och vi vill gärna uppmuntra dig att göra bra val. Därför valde vi att ha som mål att 50% av allt på vår meny ska finnas som växtbaserade alternativ. Redan under 2022 har vi nått det målet!

Alternative

Vårt bageri

På vårt bageri i Malmö jobbar ett team med människor som har mångårig erfarenhet, kunskap och brinnande passion för sitt hantverk. De lägger sin själ i att skapa våra underbara bröd och bakverk som vi serverar i våra shoppar.

Alternative

Hungrig?

Är du sugen på en krämig yoghurt med hemgjord granola eller kanske en fräsch smoothie? Eller kanske en fräsch Salladsbowl eller en färsk, fluffig macka? Vi lagar all mat till dig, antingen direkt i shoppen, eller i ett av våra stora kök i närområdet. Välkommen på frukost, lunch eller fika!

utforska vår meny
Alternative

Våra leverantörer

Vårt löfte till dig, är hög kvalitet på ett hållbart sätt. För att vi ska kunna hålla det, så är vi kräsna när vi väljer vilka vi jobbar med. Det är passionerade människor, som vi (eller är vi till och med petiga?). Ett bra exempel är det ekologiska teföretaget, Dear Tea Society och att vi bara väljer närproducerad mjölk till våra kvalitetsdrycker.

European Chicken Commitment

Som ett led i vår ambition om att erbjuda våra gäster en bra matupplevelse, har vi beslutat att samarbeta med European Chicken Commitment till 2026, detta gäller all kyckling vi serverar. Minst 20% av all kyckling vi serverar 2026 ska dessutom komma från utemiljöer. Vi vill att djuren ska ha haft det så bra som möjligt och det är därför vi valt att jobba med European Chicken Commitment.