2 NOVEMBER 2023

Rocking around the Christmas cup

Det är den härligaste tiden på året: Tomtelatten är tillbaka på menyn och bjuder på den perfekta blandningen av espresso, kanel och julstämning i varje klunk.

Men hur mycket vi än älskar traditioner så skulle julen inte vara något vidare utan alla små överraskningar, eller hur? Så håll i tomteluvorna, för vi har massor av spännande nyheter på menyn!

Förbered dig på att bli frestad av den oemotståndliga smaken av Praliner när du smakar på vår nya Rocky Road Latte, toppad med sammetslen vispgrädde, chokladsås och toffee fudge. Dess kusin, Rocky Road Hot Chocolate, är en krämig njutning med en virvel av vispad grädde, toppad med chokladsås, ljuvlig kola och fluffiga marshmallows.

Kärlek vid första smaken: våra julteer!

Vi har ytterligare några nykomlingar på menyn som du förmodligen vill njuta av under en mistel - för det kommer att vara kärlek vid första smak! Vi börjar med vår nya Tea Latte Christmas, ett aromatiskt svart te, toppat med himmelsk vispad grädde och härlig kanelcrunch. Det är ett nytt festligt sätt för alla teälskare att njuta av en mysig varm fika.

Men när du är helt uppe i varv av julshoppingen vill du nog hellre svalka dig, eller hur? Då är det perfekt att ta vår nya Christmas Booster*, en frestande blandning av Raspberry Guarana med kanel-syrup och en skiva torkad apelsin på toppen.

Ingen julstämning utan bullar!

Ingen julfika skulle vara komplett utan söta säsongsbetonade specialiteter från vårt eget bageri i södra Sverige. Njut av en av våra älskade återkommande säsongsklassiker, Frosty Winter Bun, Saffransbulle och Kanelbulle. - Åh, sa vi "en"? Men hur ska du klara av ett presentinslagningsmaraton med bara en bulle? Håll utkik efter vårt bulle-erbjudanden där du kan få flera bullar till ett förmånligt pris.

När du är sugen på en annan julkrydda kommer vår Pepparkaksmuffins att förflytta dig till ett vinterland av smaker. Och sist men inte minst har vi en annan härlig godbit till dig: vår nya Orange Chocolate Dream, en minikaka som är sprängfylld med den gudomliga kombinationen av choklad- och apelsinsmaker - den perfekta sötsaken den här säsongen!

Vi önskar dig en riktigt god jul!

*Innehåller koffein, B3 & B6 som bidrar till att minska trötthet och utmattning.