Coffee Shop Manager   

Jobbet som Coffee Shop Manager

Vill du göra något lite mer utmanande? T ex att ha fullt ansvar för din egen Coffee Shop, och ditt team?

placeholder

Lär känna Renée

Coffee Shop Manager i Falkenberg

Coffee Shop Manager

Vad fick dig att välja Espresso House?

- Jag valde Espresso House eftersom jag som gäst alltid känt mig väldigt välkommen och älskade den underbara miljön. De främsta anledningarna till att jag har valt att stanna så här länge är möjligheten att utvecklas inom företaget och det faktum att jag lär mig nya saker i mitt dagliga arbete.

Vad har du lärt dig genom att arbeta med oss?

- Jag har lärt mig att arbeta mer strukturerat som ledare, att förstå vikten av att planera och arbeta enligt uppsatta mål.

Vad är det bästa med att arbeta på Espresso House?

- Det bästa med att arbeta på Espresso House är att ingen dag är den andra lik och att jag får möta varje gäst varje dag med ett leende som förhoppningsvis gör hennes/hans dag bättre. Samt att arbeta tillsammans som ett team för att uppnå mål och skapa ett framgångsrikt Coffee Shop.

Utveckla dig själv, ditt team och din Coffee Shop

Tillsammans med dina Baristor, Värdar, Skiftledare och Assisterande managers kommer du sköta det dagliga arbetet enligt våra värderingar och kultur. I den här rollen får du en unik möjlighet att utveckla dig själv, ditt team och dina ledaregenskaper varje dag. Rollen inkluderar ansvar för uppgifter som t ex att stötta dina medarbetare, hjälpa nyanställda att komma in i jobbet, och se till att arbetsmiljön är bra och trygg.

Hej kollega!

En Coffee Shop Manager spenderar mest tid i Coffee Shoppen med kollegorna. Intern kommunikation är en naturlig och stor del av jobbet. Det kommer vara både fysisk kontakt när ni jobbar med varandra varje dag, men också digitalt via vår plattform Workplace by Facebook.

placeholder

Vill du mer än så?

Om du vill djupdyka i kaffe och utveckla dina ledaregenskaper, har vi flera utbildningar i både kaffe och ledarskap.

Läs mer
Vill du mer än så?

Ansök här!

Bli en del av Espresso House-familjen!