Barista   

Hur är det att jobba som Barista?

Din kunskap om kaffe, dess historia, och såklart hantverket att göra den perfekta Caffé Latten eller Cappuccinon kommer du att utveckla här bakom baren. Låter det kul? Börja jobba med oss! 

Barista, what is it like?

Lär känna Elinor

Barista i Varberg

Barista

Vad är dina vardagliga uppgifter?

- I mitt arbete ingår det att förbereda våra underbara drycker och smörgåsar, ge bästa möjliga service till våra gäster och se till att allt ser bra ut i Coffee Shop. Detta tillsammans med att upprätthålla en positiv arbetsmiljö för alla kollegor.

Varför valde du Espresso House?

- Jag tyckte om Espresso House och dess estetik redan när jag var gäst. Baristorna var alltid leende och såg till att jag kände mig omhändertagen. Jag ville bli en i teamet och få gästerna att känna sig välkomna, precis som jag själv gjort som gäst. Jag älskar att jobba med service! Än idag stannar jag på Espresso House av samma anledning som varför jag valde att börja arbeta här från början. Och Espresso House erbjuder mig så mycket mer. Jag skulle kunna flytta till en annan stad, eller till och med ett annat land, och jag skulle redan ha ett jobb! Espresso House erbjuder också stora möjligheter för min karriär. Vem vet vad framtiden kan föra med sig!

När skrattade du senast på jobbet?

- Jag skrattar alltid med mina kollegor på jobbet då vi är ett fantastiskt team och trivs med varandra.

Kan du beskriva Espresso House med ett ord?

- Det är en svår fråga, men "passion" passar bra. Espresso House brinner för kaffe och för att se till att alla är nöjda på jobbet. Espresso House brinner för att ge våra gäster bästa möjliga service och för att upprätthålla en ren och säker arbetsplats. Men då passar naturligtvis ordet "kaffe" bra för att beskriva oss också!

Om du har viljan, så har vi kunskapen

Alla Baristor utbildas och tränas i Shoppen i vårt introduktionsprogram. Du kommer också få vara med i Espresso House Akademin, där du kommer få lära dig allt om kaffe, från böna till kopp. Efter att du klarat utbildningen, blir du certifierad Barista.

Vill du mer än så?

Om du vill göra en riktig djupdykning i kaffe och utveckla dina ledaregenskaper, så har vi flera vidareutbildningar i kaffe och ledarskap.

Läs mer
placeholder

Ansök här!

Bli en del av Espresso House-familjen!